Indean Ocean Travel Indean Ocean Travel Indean Ocean Travel
La Réunion
Mauritius
Seychellen

Hoofdpagina Algemeen Informatie Accomodaties Prijzen
Duiken Golf Huwelijk Links Contact Zoeken FAQ
Home > Mauritius accommodaties > The Oberoi

The Oberoi 5 sterren deluxe hotel5 sterren deluxe hotel5 sterren deluxe hotel5 sterren deluxe hotel5 sterren deluxe hotel5 sterren deluxe hotel
Mauritius
Logo
Klik hier voor een uitgebreide fotogalerij | Open de printvriendelijke versie


The Oberoi Mauritius is een idyllisch resort en kenmerkt de erfenis van Europese, Afrikaanse, Indiase, Franse en Chinese culturen. Dit DeLuxe Resort ligt in een 8 hectare mooie subtropische tuin en vlakbij een beschermd "Marine Park". 


Vanaf het goudgele strand, dat een lengte heeft van 600 meter, heeft u een fantastisch uitzicht op de bergen in het achterland en de turquoise zee.

Het Resort met 2 Royal Villas, 26 Luxe Villas en 48 Terrace Pavillions, voldoet aan de hoogste standaarden van luxe, comfort en exclusiviteit.    

/ / Kenmerken ^Top
 
Aantal kamers 73
Zwembad JA
Aan het strand JA
Spa JA
Kidsclub JA
   
/ / Ligging ^Top
   
The Oberoi Mauritius ligt bij de Baie aux Tortues (de baai van de schildpadden), aan de noordwestkust van Mauritius.

Het resort ligt op 20 minuten van de hoofdstad Port Louis, op 50 minuten van het vliegveld en vlakbij de noordelijke kustplaats Grand Baie.
   
/ / Accommodatie ^Top
 
Algemeen

De kamers hebben een fantastisch uitzicht op de Indische Oceaan en zijn zeer volledig ingericht. De kamers beschikken over een TV met satellietkanalen alsmede een muziekinstallatie. Elke Pavilion en Villa heeft vier telefoonlijnen, waardoor fax- en e-mailfaciliteiten vanaf de kamer mogelijk zijn. Een privé-safe, een minibar, faciliteiten om thee of koffie te maken zijn eveneens in de kamers aanwezig.  
Luxury Villa

Deze villa is gelegen in een overvloedige tropische tuin met een maximum aan privacy. Net buiten de villa is een apart iets verhoogd openluchtpaviljoen met een rieten dak en meubilair van natuurlijk hout, waarvandaan u een fantastisch uitzicht heeft op de lagune en de Indische Oceaan. Een ideale plek om ongestoord het ontbijt te gebruiken of te genieten van een diner. Binnen de privé-omgeving van de eigen tuin hebben 16 van de 28 Villas een eigen zwembad (8 x 4,5 meter). In de wintermaanden wordt het water van het zwembad verwarmd. Bij de inrichting van de Luxury Villas is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen.
De marmeren badkamer heeft een privétuin die ommuurd is, alsmede een verzonken bad en inloopgarderobekast alsmede een aparte douche. 

Terrace Pavilions

Deze Pavilions zijn qua luxe gelijk aan de Villas en hebben elk een oppervlakte van 70m². Bij de ruime slaapkamer is tevens een zitgedeelte en de marmeren badkamer geeft uitzicht op de tuin. Er is een terras om ongestoord te eten of te ontspannen.  

Royal Villas

Als top gelden de twee Royal Villas die elk 650m² aan oppervlakte hebben. De Royal Villa heeft een een apart openluchtpaviljoen in de tuin, alsmede een aparte slaapkamer en een badkamerpaviljoen. Vanaf de erker, waar u de maaltijden kunt gebruiken, heeft u uitzicht op het grote zwembad. De twee Royal Villas hebben elk een ongestoord uitzicht op de Indische Oceaan.  
 
/ / Faciliteiten ^Top
 
Het hotel beschikt over twee boetiekjes, een bibliotheek en een volledig ingerichte 'business' centrum. Privé ontmoetingskamers alsmede moderne audiovisuele faciliteiten zijn eveneens beschikbaar.  
Kids Club

De Kids Club biedt vele ontspanningsactiviteiten voor kinderen van 3 tot 12. De Club, open van 13.00 tot 19.00 uur, wordt geleid door een professionele staf.
 
// Sportfaciliteiten ^Top
 In dit resort zijn verschillende manieren om te ontspannen. Er zijn twee tennisbanen en twee zwembaden vlakbij het strand.

Voorts zijn er mogelijkheden voor windsurfen, waterskiën, zeilen, duiken en diepzeevissen. Op geringe afstand van het resort zijn golfmogelijkheden. Voorts kan het hotel excursies organiseren waaronder zonsondergangcruises en catamaranexcursies.
Health Spa

Een plek van rust waar geest, ziel en lichaam een ware verjonging kunnen ondergaan. De Health Spa, gelegen vlakbij het strand, biedt een uitgebreide keuze aan lichaam- en schoonheidsbehandelingen. Privacy en luxe zijn de toverwoorden van The Spa. Alle behandelkamers hebben uitzicht op een eigen privé-tuin. Er zijn behandelkamers waar twee personen tegelijkertijd een massage kunnen ondergaan. De ethos van The Spa is sterk gericht op puur natuur en de holistische filosofie. De verschillende produkten die in The Spa worden gebruikt zijn natuurlijk en veelal gemaakt van lokale Mauritiaans fruit of groenten, zoals de kokosnoot en de papaya. Een groot aantal behandelingen zijn zorgvuldig gekozen om de ethos van The Spa te completeren.  
Er zijn diverse behandelingen mogelijk zoals aromatherapieën, hydrotherapie, lichaamsmassage. The Spa heeft ook een kapsolon, een volledig ingericht fitnesscentrum, stoombaden en sauna's. 


 
// Restaurants / Bars ^Top
 
The Oberoi Mauritius heeft twee restaurants, drie bars en een theepaviljoen.


 
// Specials ^Top
 
The Oberoi Mauritius heeft in bepaalde periodes interessante specials t.w.:
- 70% - 100% honeymoonkorting
- 70% - 100% korting indien u rondom uw trouwdatum in Oberoi verblijft
- Bonusnachten: afhankelijk van het seizoen 2= 1; 6 = 3; 8= 4; 10= 5 of 7=5; 10=7; 14=10
- Family aanbieding: gratis kamer voor twee kinderen (16 jaar of jonger)

Nota Bene: de korting geldt enkel en alleen op de verblijfsprijs.

Wilt u meer over de specials en de voorwaarden daarbij weten of vrijblijvend een offerte aanvragen bel ons op 079 - 352 32 32 of stuur een e-mail naar info@indianoceantravel.nl
 
// Documenten ^Top
 
Prijslijst The Oberoi Mauritius
 
© Copyright 1990-2023 - INDIAN OCEAN TRAVEL